Ja, het is mogelijk om een SSL-certificaat te gebruiken op meerdere servers of domeinnamen. Er zijn twee manieren om dit te doen:

1. Wildcard SSL-certificaat: Dit type certificaat kan worden gebruikt op een onbeperkt aantal subdomeinen van een hoofddomein. Bijvoorbeeld, als je een wildcard SSL-certificaat hebt voor *.example.com, kan het worden gebruikt op www.example.com, shop.example.com, enzovoort.

2. Multi-Domain SSL-certificaat (ook wel SAN-certificaat genoemd): Dit type certificaat kan worden gebruikt op meerdere domeinnamen en subdomeinen. Bijvoorbeeld, als je een Multi-Domain SSL-certificaat hebt, kan het worden gebruikt op example.com, example.net, enzovoort.

Het is belangrijk op te merken dat het delen van een SSL-certificaat tussen meerdere servers of domeinnamen mogelijk kan leiden tot beveiligingsproblemen. Als een van de servers of domeinnamen wordt gehackt, kan dit leiden tot de compromittering van alle andere servers en domeinnamen die hetzelfde certificaat delen. Om dit te voorkomen, wordt aangeraden om voor elke server en domeinnaam een eigen SSL-certificaat te gebruiken.